Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647560 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 21.02.2014 г.

 

Преди време, когато бяхме малки ни учеха, че в миналото голяма част от населението е живяло по селата, а много малка част в градовете. Тенденциите обаче в един момент рязко се обръщат, може би защото на все по-малко хора им се работи на полето или друг вид тежък труд. Днес 80-85% по мое мнение от населението на нашата страна живее в градовете. Ако направим сравнение между миналото и настоящето – дали днес всички от тези 85% жители на градовете са щастливи?

image
Дървена къща на село

Къща на село – апартамент в града

Напоследък се забелязва и друга тенденция, доста клиенти се оказва че си мечтаят се къща край някое селце, в гората, край езеро … далеч от прашните улици и намръщените граждани на градовете. Попаднах на една къща, която е построена до едно село край Амстердам от колегите Korteknie Stuhlmacher Architecten.

image
Дървена къща на село

 

Къщата представлява частен дом в древно селище недалеч от големия град. Клиентът е купил мястото заедно със старата къща, разположена на живописния бряг на езерото IJsselmeer (на български не ми е ясно как точно би звучало, а какво остава да се напише), което след кратко търсене из гугъл се оказва, че езерото и местностите край него са силно ценени поради самобитността, традициите и историческите находки там.

image
Дървена къща на село

 

Простите работи правят живота хубав

Именно затова реставрацията на тази къща протича абсолютно като по учебни. Цялата въшност е запазена, интериорът се променя до толкова, че да бъде угоден и функционален по съвременните стандарти за едно семейство. Фасадата е класическа с тъмни вертикално разположени дъски и бели прозорци. В качеството си на основен материал в интериора и екстериора се явява натуралното дърво. 

image
Дървена къща на село

Декорацията е изпълнена в съвременен стил, но лишен от претенциозности. Просторните помещения в този тип къщи винаги са изпълнени с чувство за простор и много натурална светлина. В крайна сметка интериорът изглежда комфортен и уютен изпълнен с много настроение.

Разгледайте и останалата част от този проект: Дървенакъща на село или апартамент от сив бетон в града

 

Категория: Бизнес
Прочетен: 920 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647560
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Февруари, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728