Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647591 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 19.02.2014 г.

 

Много обичам и ми е голямо удоволствие да седна на ресторанта или заведения с добър вътрешен дизайн, който те кара да се чувстваш комфортно. А с добрата услуга на заведението и комбинацията от дизайн ще се връщам отново и отново на това място.

Италиански ресторант с пост-апокалиптичен дизайн

Все пак дизайнът има за цел не само да консумира пари и инвестиции за разни мебели, декорации и аксесоари – идеята е да живеем по комфортно, да се вдъхновяваме, да релаксираме – интериорите не трябва да ни натоварват психически или физически.

Италиански реосторант в пост-апокалиптично бъдеще

Попаднах на ресторант с италианска кухня с името „Перец” (чушка) в Киев, който е изпълнен в стил „домашен лофт” едва ли има подобен стил, но идеята на този стил е да се чувстваш като у дома, а реално си на ресторант. Всички мебели в ресторанта се явяват авторски и ръчна изработка по дизайн на Yo Dezeen. Всичко изглежда скромно, неангажиращо, но в същото време лъха силно на лукс и висок стил. Необикновения бар е изпълнен с листа от нитована ламарина в черно и струговани мебелни крака – сякаш си на стар самолет, където все още не всичко е метал.

image
Италиански ресторант с пост-апокалиптичен дизайн

 

Контрастен колорит в интериора

Надписите по стените добавят колоритност и създават ефет за пост-апокалиптично бъдеще. Освен четерите помещения в ресторанта има и терасата, която е изпълнена в тъмни тонове и ярки контрастни кресла, които добавят много острота на целия интериор. Шарени възглавнички, картини и фогорафии с изображения на чушки във всички цветове и доста декоративни елементи усилват ефектът – УАУ.

Разгледайте и останалата част от снимките по този проект тук: Италиански ресторант с пост-апокалиптичен дизайн

 

Категория: Бизнес
Прочетен: 2232 Коментари: 0 Гласове: 1

 

Винаги съм харесвал дървените и сглобяеми къщи, особено ако са разположени близо до езеро или гора. Студио Naka Architects проектират само в този стил типичен минимал за японците стил. Този проект се намира близо до село Хакуба, Япония. Построена недалеч от туристическу курорт и в самата гора, вилата е идеално място за живеене не само през почивните дни, но и целогодишно.

image
Вила от дърво в японски стил Хакуба

С площ почти 84 кв. метра и необичайна форма, която е обоснована от климатичните условия в тази част на планетата, вилата идеално се вписва в природата като част от нея. Висока и широка със силно скосени покриви, вилата е идеално защитена от силните снеговалежи, които падат в тази част на Япония, често снежната покривка е минимум 1 метър.

Интериорът е изцяло в дърво – минимализъм с много малки наченки на mid-century, като последният се забелязва единствено в столовете и креслата. През зимата верандата на вилата, става част от интериора като по този начин гостите могат да пият чай в зимната си градина, без да се тревожат от обстановката отвън.

Разгледайте и други интересни статии тук: Вила от дърво в японски стил Хакуба

 

Категория: Бизнес
Прочетен: 867 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647591
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Февруари, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728