Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650225 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 29.11.2013 г.

Париж е един от световните центрове за дизайн, тук се изявява и една от най-известните компании в тази област. Ние също имаме щастието да разгледаме интериор на OUMA Productions в парижки апартамент. OUMA са се специализирали в производство на ярки аксесоари за интериора. Не е изненадващо, че апартамента буквално е препълнен с цветни декоративни елементи, с голямо разнообразие от екзотични дрънкулки и архитектурни елементи в индийски стил - с буйни цветове и абсолютно неизвестно предназначение. 

image
Апартамент в Париж

За оформлението на апартамента е използван основно шведски стил. Ако се съмнявате, то погледнете: белите стени, грубите дървени греди, семплите мебели – всичко е тук. Но апартамента не е типично шведски, освен ако скандинавските предци на шведите не са плавали за трофеи до Индия, а това е почти невъзможно. Този интериор не може да се впише напълно в нито един стил или етнос. В дизайна има идея, при това колкото е по-свежа и нестандартна, толкова по-интересен се получава интериора. А идеята в този апартамент е: „ А ако викингите са плавали до Индия за трофеи?“ . Можем да видим какво би се получило в резултат на това и да се усмихнем.

Шведски стил с индийски мотиви.

На места апартамента е изцяло в шведски стил, с неутралните си нюанси на бяло в цвета на стените и напълно бели дървени врати и таван. Виждаме килими, възглавници и шалтета с етнически мотиви, неизменните шведски везани кавьорчета, старинни кресла и маси във Винтидж стил. Ако се вгледаме обаче внимателно в шарките на килима, ще установим , че е с източни мотиви, с богати цветове и разнообразни малки детайли с различни форми, а столовете са с разноцветна украса. И ето с тези разлики отново се отдалечаваме от шведския стил. Но да продължим нататък ....

 

Цялата статия прочетете тук: Апартамент в Париж

Категория: Бизнес
Прочетен: 836 Коментари: 0 Гласове: 1

Какво ще се получи, ако изберете прозорци във викториански стил, тапети и килими с етнически мотиви и към всичко това добавите холна масичка Timothy Oulton – в респектиращ колониален стил ? Ами....най-добре е сами да видите резултатите.

image

Съвременна еклектика

Жилището, което ви представяме принадлежи на млада двойка и е с площ от 147 кв.м. с височина на таваните 3м. Интериора е смес от елементи на различни епохи, организирани и изпълнени в стил еклектика.

Дизайна на този апартамент е проектиран и осъществен от две талантливи млади дизайнерки, изучавали професията си в Италия и основали собствено студиото за интериор под името „Арх. Предмет“. Задълбоченото познаване на съвременните тенденции в дизайна, съчетано с добрия вкус на Екатерина Тулупова и Олеса Ситникова – довели до отлични резултати.

Комфорт и уют в съвременен стил.

В своята работа дизайнерките се ръководят от принципа „хубаво и удобно“.  

На първо място това личи от гостната, която е съчетана с кухня и столова. Меките кресла, примамват гостите да се разположат удобно и да изпият чаша вино в приятната компания на своите домакини. Голяма част от вградените мебели са по индивидуални чертежи, благодарение на което дори и на местата, в които липсва достатъчно пространство се усеща комфорт.

Прочетете цялата статия тук: Съвременна еклектика

Категория: Бизнес
Прочетен: 1056 Коментари: 0 Гласове: 0

Собственикът на този лофт искал оригинален интериор, който да е източник на вдъхновение и да отговаря на неговата динамична и откривателска същност. Основното желание на клиента било да има усещане за простор – без никакви ограничения и пречки.

image

Екстравагантен дом

Собственик с динамичен начин на живот

Максим Жуков проектирал този интериор за управител на голям онлайн магазин за спортни стоки в Санкт Петербург. В очакване да увеличи семейството си, собственикът решил да разшири жизненото пространство от 77кв.м. и кардинално да промени дизайна на тристайният си апартамент, разположен в мансардния шести етаж на сграда в предградията.

Възложителят води доста активен живот: пътува много, интересува се от съвременните тенденции, практикува различни видове спорт и се старае да бъде в крак с времето. Този човек проявява смелост в избора си на стил, желаейки максимално свободно пространство, домашен уют и в същото време наличие на индивидуалност. Тези качества открил в стила на динамичния лофт и той веднага му допаднал.

 

Цялата статия можете да прочетете тук:  Екстравагантен дом

Категория: Бизнес
Прочетен: 652 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 29.11.2013 10:45
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650225
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Ноември, 2013  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930