Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647691 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 11.11.2013 г.
Спалня на тавана – Възможно ли е това?

Признайте си! Поне един път сте си мислили, че ще бъде страхотно да спите в таванско помещение, ще бъде интересно и някак си забавно. Спалните на тавански помещения винаги са изглеждали привлекателни и удобни, може би самата мисъл, а ако спалнята е разположена до малко прозорче, през което през деня влизат слънчевите лъчи, а вечерта може да гледате с часове мъждукащите светлинки на мегаполис или някоя планинска гледка - ще бъде върхът! 
image
Спалня на тавана
В таванските помещения единственият проблем е разположението на мебелите, тъй като на практика таванът е скосен или нисък.  
Да го направим уютно!
Съществуват разни компании, които предлагат мебели и решения за тавански помещения, с които лесно може да се аранжира подобен интериор. Все пак някой от таваните могат да бъдат тъмни и малко страшнички и някак си трябва да се справим с това, за да се чувстваме добре. Таванът може да се използва и за забавление, за работно място, срещи с приятели и доста други неща.  
Голяма част от собствениците на тавани пренебрегват това „бижу" като го пълнят с вехтории или просто не го използват. Ако таванското е покрито с дърво, пробвайте да боядисате част от него в бяло - това оптически ще го разшири и ще Ви кара да се чувствате на широко. Разбира се, винаги може да се експериментира в зависимост от самото таванско и Вашето желание за цвета комбинация.
  Прочетете цялата статия тук: Спалня на тавана
Категория: Бизнес
Прочетен: 879 Коментари: 0 Гласове: 0

Дизайнерското студио Алфа-бренд проектирала интериора на жилище върху площ от 29 кв.м, като учудващо успява да събере върху това малко пространство няколко функционални помещения. То си има кухня, спалня, та дори и кътче за кабинет.

image

Това ергенско жилище се намира в Новосибирск, а собственика на апартамента е президент на ИТ компания и очевидно привърженик на минимализма, защото това е стила в който е обзаведено цялото му жилище.

Основната задача на дизайнерите.

Главната задача възложена на дизайнерите била да намерят място за огромното легло на клиента си, а поместването на останалите мебели в интериора били просто като допълнителен бонус. Интериора трябвало да бъде издържан изцяло в бяло и черно. Затова стените и обзавеждането са в бяло, а банята – в черно.

Прочетете цялата статия тук: Функционална боксониера от 29кв.м

Категория: Бизнес
Прочетен: 771 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647691
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Ноември, 2013  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930