Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650187 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 27.01.2014 г.

Семплите рустик идеи за баня постоянно еволюират. Традицията за използването на камъка като строителен елемент при изграждането на жилища датира от древността. Древните гърци са използвали тежки камъни за строежа на скромните си домове, а в традиционният японски дом на почит е висококачествената дървесина. Естествените материали като камъка и дървоти ни доближават до природата и създават уют и топлина в дома.

image
Бани в рустикален стил

 

Баните в рустикален стил са подходящи за извънградски къщи за отдих, но съвременните им варианти могат да се видят и в градски жилища. В подбраните от нас снимки ще видите голямо разнообразие от идеи за бани в този стил. Както ще забележите основното правило е използването на естествени материали.  

image
Бани в рустикален стил

 

Рустикалният стил не се стреми към изисканост, на него са му присъщи строгия облик и лаконичния декор. Тежкият характер на интериора е подчертан от грубата обработка на естествените материали. Такъв интериор създава чувство за увереност, стабилност и безметежност, а разнообразието от текстури обещава множество възхитителни тактилни усещания.

Селският тип бани имат своя уникален чар. Трудно е да се повярва, че невероятните автентични дървени греди по тавана, дъсчените подове и грубо обработените камъни са сътворени от съвременни дизайнери, а не от древни майстори.
image
Бани в рустикален стил

 

Разбира се, зад привидно грохналите корита често се крият модерни комуникации. А ако искате банята Ви да добие типично селски тип, е добре да поставите ленени пердета и кърпи от същия материал и в същите цветове. Идеално попълнение ще бъде и масивен дървен стол или шкаф – естествено, направен от умел дърводелец.

Прочетете и други интересни статии тук:  Бани в рустикален стил

Категория: Бизнес
Прочетен: 2507 Коментари: 0 Гласове: 0

 

Зима е… колкото и да не ни се иска вътрешно желаем да видим белият снежец затрупал сивите и мрачни пътища, тъжните клони на дърветата, голите хълмове на планините.

image
Уютна зимна хижа с рустикален дизайн

 

Мечтата на един дизайнер от Ню Йорк

Когато дизайнерът Ами Алън е пожелала да създаде свой собствен рай, някъде далеч в селските райони сред природата и тишината, място където да се отдаде на семейството си и бъдещите идеи върху нови проекти.

Точно такова място е било тази уютна дървена хижа, недалеч от Ню Йорк. Още в моментът, в който я е зърнала тя е почувствала, че това ще бъде „собственият рай”!

image
Уютна зимна хижа с рустикален дизайн

 

Собствен рай

 

Дизайнът е смесица между рустикална и mid-century палитра с абсолютно натурални цветове. Всичко изглежда грубо, някак си натурално и в същото време приветливо. Допадат ми няколкото типа дърво, което е използвано в интериора, а съчетанието му с тъмните греди и белите стени се получава невероятен контраст, който ми се иска да пресъздам и в моя земен рай. А Вие имате ли свое бягство от реалността?

Особено зимните пейзажи са невероятни, убедете се сами по снимките тук: Уютна зимна хижа с рустикален дизайн

 

Категория: Бизнес
Прочетен: 1626 Коментари: 0 Гласове: 0

 

 

Със сигурност сте гледали британски и италиански филми! А случайно да сте забелязвали, че дори и в модерните им кухни има ретро хладилници? SMEG – този уред ще направи кухнята Ви да изглежда уникална и ретро – модерна!

image

Кухни в стил 50-те

Smeg е италиански производител на кухненски уреди, които комбинират в себе си стил и технология. Италианците имат ретро серия наречена Смег – хладилник, който е с ретро форма, ретро цветове и съвременни функции.

image

Кухни в стил 50-те

Без значение дали ВАШАТА кухня е съвременна или рустикална, този уред е част от арт изкуството, което ще добави „черешката” на Вашата кухня. Разгледайте колекцията от идеи, които съм подбрал.

 

Посетете сайта ни тук: Кухни в стил 50-те

Категория: Бизнес
Прочетен: 2948 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650187
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Януари, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031