Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650233 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 16.01.2014 г.

 

Това, което ще видите по-долу не е шоу рум на някоя холивудска компания, а домът на един филмов експерт от Испания – Балмори Гуйлермо.

image

Ретро апартамент

Всичко е с нов редизайн и реконструкция от интериорния дизайнер Сузън Сендин. Реконструкциите са се наложили, за да може домът да стане удобен за работа и релакс, като са запазени няколко открити стени и дървени структури. В тази къща ще забележите постери на някой от най-добрите филмови звезди, а телевизорите присъстват във всяка стая. Сам не можеш да останеш в стаята, винаги някой ще ти прави компания :)

Апартаментът е ретро = вечен

image

Ретро апартамент

Основната зона е всекидневната, където се намират комфортно ретро кресло, винтидж диван с ниска маса и огромна библиотека на стената, която създава онова уютно чувство. В библиотеката освен книги има и огромна колекция от филми, тв модул с телевизор и техника. Интересен е начинът, по който се приливат подовите настилки от една в друга без да си пречат и в същото време създават една чувство за обединение.

image

Ретро апартамент

Трапезарията: Това място е организирано като мултифункционално – с място за хранене, работа и срещи. Стъклената маса затрупана с папки, статуетка и 2 листа от фикус създават усещането за комфорт. Тук само на няколко метра от големи телевизор във всекидневната също има малко по-малък телевизор на стената. На съседната стена има огромен постер със сцена на един от любимите филми на собственика от 1937-ма година. На тавана с пълна противоположност на винтиджа има красив полюлей от италиански произход, който напомня за съвремието. Цялото жилище е пълно с антични предмети и аксесоари, които ако ги нямаше, нямаше да съществува това усещане за уют.

image

Ретро апартамент

Домашният офис: Това е второто работно място, където е ситуирано по сходен на всекидневната начин. Стена пълна с видео колекция, солидна дървена конструкция в ретро цвят, забелязва се и малкото бюро, което с размерът си отваря повече място и комфортно усещане.

 

Вижте и други наши интересни статии тук:  Ретро апартамент

Категория: Бизнес
Прочетен: 1593 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650233
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Януари, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031